Το να καταστρέφεις το έργο του Θεού, είναι σα να κηρύσσεις τον πόλεμο προς την δημιουργία του Κυρίου και προς την θεία του θέληση. Ακόμη, o καθένας πρέπει να δράσει – σύμφωνα πάντα με το θρησκευτικό του δόγμα!
- Σελ 647 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Παρασιτισμός


Μια κοινωνική αναταραχή υπάρχει στο εσωτερικό της λευκής μας γης. Βάρβαροι αρχαίοι αλλόφυλοι εχθροί μας, αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο εκμεταλλευόμενοι την ανοχή μας. Η κουλτούρα του γκάνγκστερ και τα ναρκωτικά γοητεύουν την λευκή νεολαία απομακρύνοντας την από τις πρέπουσες αξίες και αρετές όπως ο πνευματικός χριστιανισμός και η πολιτισμική κληρονομιά του έθνους. Αλλά το πρόβλημα που θα αναλύσουμε δεν είναι η κουλτούρα του γκανγκστερισμού που προβάλει η νέα τάξη στα παιδιά μας αλλά κυρίως οι θρασύδειλοι αλλόφυλοι αρχαίοι εχθροί εισβολείς-γύφτοι. Αυτοί οι οποίοι πλουτίζουν σε βάρος του εξαθλιωμένου ναρκομανή που έχοντας ένστικτα ζόμπι είναι ικανός να δώσει και τη μάνα του για λίγη δόση. Αυτοί οι οποίοι ζούνε κλέβοντας και δολοφονώντας τη φυλή μας. Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να συμμορφωθούν και συνεχώς προκαλούν μόλυνση σε όποια γη πατήσουν (φαίνετε κιόλας αυτό ιστορικά έχουν διωχθεί από τις Ινδίες διότι δεν σέβονταν απολύτως τίποτα όπως και σήμερα). Αυτοί οι οποίοι δεν σέβονται κανέναν και φέρονται άσχημα και προκλητικά στους συνανθρώπους μας. Αυτοί οι οποίοι περηφανεύονται για τα κατορθώματα τους




Αυτοί είναι οι γύφτοι!
Έχουμε καθήκον να αντισταθούμε στην παρακμιακή απειλή για την σωτηρία του πολιτισμού μας. Τόσες χιλιετίες αυξανόμενης καλλιεργημένης πνευματικότητας και αρετών που έχουμε χτίσει ως έθνος, κινδυνεύουν να χαθούν μέσα σε έναν αιώνα. Σε αυτόν τον αιώνα που οι βάρβαροι χορεύουν μέσα στην ανεκτικότητα και τον ραγιαδισμό του νεοέλληνα. Ο Νεοέλληνας έγινε μαλθακός Ραγιάς φοβούμενος τις "μαφίες" των αλλοφύλων (και όχι μόνο ο Έλληνας αλλά ολόκληρη η Ευρώπη είναι στην ίδια κατάσταση εξαετίας του γενιτσαρισμού και του φόβου). Ο Ραγιάς δεν αντιδράει, ο Ραγιάς δε θέλει να χάσει την βόλεψή του για το καθήκον.
Ο Ραγιάς όταν νιώσει ότι απειλείται από τους βαρβάρους ξεστομίζει την δικαιολογία  "ρε αυτοί είναι άγριοι δεν μπλέκω με αυτούς".Ο Ραγιάς καλεί την αστυνομία όταν έχει πρόβλημα με αυτούς, νομίζοντας ότι έτσι κάνει το καθήκον του.
Πόσο Ραγιάς μπορεί να είσαι πιστεύοντας ότι κάνεις το καθήκον και είσαι ασφαλής, σηκώνοντας απλα το τηλέφωνο και καλώντας κατοχικές δυνάμεις, που οι χαμηλόβαθμοι τα πέρνουν από μαφιόζους και οι υψηλόβαθμοι υπακούν πιστά τους εβραίους γενοκτόνους;;  Όσο για το ότι "αυτοί είναι άγριοι"  τι θέλεις ακριβώς να πεις με αυτό; Ότι είναι πιο δυνατοί από σένα; Είναι ένας βάρβαρος πιο δυνατός από έναν Άριο Έλλην; Αυτό θέλεις να πεις; Ας το έλεγαν ραγιά μου αυτό, οι 300 του Λεωνίδα που υπερασπίστηκαν όχι μόνο την Σπάρτη, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη σταματώντας τον Ξέρξη απο το να εισχωρήσει πιο βαθιά στους Άριους πολιτισμούς μαζί με τις ορδές των βαρβάρων αλλοφύλων και δεν θα υπήρχε σήμερα τίποτα από Ελλάδα. Και στη τελική, γιατί ραγιά σε έφερε ο Θεός στη γη; Γιατί σου έδωσε ύπαρξη,γιατί σε δημιούργησε; Έχεις λύσει το υπαρξιακό σου;
Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε για να είναι εγωιστής, στο να τρώει να πίνει και να γλεντάει. Η ζωή αυτή δεν είναι καλοπέραση αλλά ένας διαρκής αγώνας να κρατήσουμε αυτά που μας έδωσε ο Δημιουργός άφθαρτα. Να πολεμήσουμε τον εκφυλισμό και το καταστροφικό μένος των αλλοφύλων. Άρα για σένα ραγιά το καθήκον σου απέναντι στο Θεό είναι η επιβίωση της φυλής σου.


Εκεί που η γη μας κατακλύζεται από βαρβάρους που δεν προσφέρουν τίποτα στο λαό μας παρά μόνο άθλιες συνθήκες διαβίωσης, θα επέμβουν οι αφυπνισμένοι. Οι αφυπνισμένοι Έλληνες. Χωρίς να κάνουμε πολιτικό διαχωρισμό στους εξεγερμένους αρκεί να δηλώνουν και να ειναι Έλληνες πατριώτες. Εμείς σαν εθνικοσοσιαλιστες χριστιανοί ή ριζοσπάστες εθνικιστές και άλλοι σαν Έλληνες πατριώτες έχουμε καθήκον να καθαρίσουμε τη γη μας από τον παρασιτισμό των βαρβάρων όπως έκαναν και Ιστορικά οι πρόγονοί μας. Σηκώνοντας λοιπόν το ανάστημά μας απέναντι στους βαρβάρους. Κοιτώντας τους με μία καταστροφική μανία, ξεκινάμε τον αφανισμό τους. Και αυτό διότι είμαστε Άριοι και ο Άριος είναι ικανός να αφανίσει πολιτισμούς ολόκληρους και όχι όπως σήμερα που φοβάται να σηκώσει μύγα στο σπαθί του. Το ηρωικό αίμα που κυλάει στις φλέβες μας, δίνει σήμα για δυνατές εξεγέρσεις και ολοκαυτώματα. Καμία βάρβαρη φυλή δεν μπορεί να καταστρέψει μια ανώτερη λευκή ελληνική. Είναι στη γη μας και αυτό θα το πληρώσουν με τον αφανισμό τους. Η ανοχή μας και μόνο τους έφτασε σε αυτό το σημείο.
Δεν έχουν δύναμη, έχουν θράσος αλλα ειναι μηδέν μπροστά στη ρατσα μας.
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.





Ξεσηκώσου τώρα λαέ και άσε την καταιγίδα να ξεσπάσει-Paul Joseph Goebbels