Το να καταστρέφεις το έργο του Θεού, είναι σα να κηρύσσεις τον πόλεμο προς την δημιουργία του Κυρίου και προς την θεία του θέληση. Ακόμη, o καθένας πρέπει να δράσει – σύμφωνα πάντα με το θρησκευτικό του δόγμα!
- Σελ 647 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Μηδενιστικές ιδεολογίες ενάντια στην οικογένεια:


"Κουφάλα μάνα".
Οσο χιουμοριστική και αν φαίνετε η φράση στο τέλος περνάει ένα μήνυμα το οποίο θέλει να παρουσιάσει την οικογένεια ως μορφή καταπίεσης. Από ότι καταλαβαίνουμε τα αναρχικά σκουπίδια ξεκινάνε πρώτα την "επανάσταση" εναντίων του οικογενειακού κύκλου.Δεν είναι μόνο ενάντια στο πατριαρχείο όπως λένε αλλά γενικότερα δείχνουν μία τάση αντιοικογενειακής εστίας και αρχής (μαζί με όλες τις αρχές που έχει ένας άνθρωπος από τη φύση του).Όπως ακριβώς έχουμε ακούσει και πιο παλιά από τους εβραίους που έχουν αποκαλύψει την τακτική που χρησιμοποιούν για να υποδουλώσουν τις μάζες καταστρεφοντας αρχικά τους πιο δυνατούς πνευματικούς ανθρώπους που κρατάνε ακόμα ζωντανούς πολιτισμούς (δηλαδή γενοκτονία και εξόντωση της λευκής φυλής).
Οι εβραίοι επιτίθενται πρώτα και κυρίως στην παιδεία και αποπροσανατολίζουν το καθε παιδί ώστε να μην βρίσκει ενδιαφέρον στην οικογένεια και να εναντιωθεί σε αυτήν.Έτσι το παιδί καταφεύγει σε αλλα ενδιαφέροντα και ο εβραίος θα βρεθει πάντα εκεί δίπλα του ώστε να του κεντρίσει το ενδιαφέρον στον σκοπο που θέλει για να γίνει ο νέος ένας γενιτσαρος της φυλής του και ένας ακομα στρατιώτης της πολιτισμικής καταστροφής. Πως θα γίνει αυτό;Με την συνεχή προβολή σαπιων και αισχρων ιδεολογιών και τρόπων σκέψης που σκοτώνουν πνευματικά τον άνθρωπο (είτε μέσα από το σχολείο, την τηλεόραση, τις ταινίες και τα παραμύθια) όπως η αναρχία ο κομμουνισμός η αθεΐα ο ο αντιρατσισμός κλπ κλπ.Και όλες αυτές οι σάπιες ιδέες και αντιλήψεις θα πιάσουν τόπο όταν φορέσουν την προβιά των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και της "ελευθερίας του ατόμου" ώστε να ευαισθητοποιήσουν την νεανική ψυχή και να έχει την συνειδησιακή γαλήνη ότι πράττει το καλό και το δίκαιο. 

Αυτά και άλλα περίπλοκα σχέδια κατάφεραν να σπρώξουν την νεολαία στον μηδενισμό.Σε έναν μηδενισμό που θα μπορέσει ακόμα και να συντηρήσει τον καπιταλισμό και στην συνέχεια τον ολοκληρωτικό έλεγχο της ανθρωπότητας ξεκινώντας από την αυτοκαταστροφή της λευκής φυλής.